Lotosų aliejus

 
Apie produktą:
Lotosų aliejus pasižymi giliai drėkinančiomis, maitinančiomis ir minkštinančiomis savybėmis. Itin vertinamas dėl ypatingai švelninančių ir minkštinančių savybių. Nuostabiai puoselėja odą!
 

 

Lotosų aliejus naudojamas kosmetikos gamyboje, masažinių aliejų gamyboje, ajurvedoje. Šį aliejų galite įlašinti į vonią - pakanka vos kelių lašų.


Lotosų aliejus gali būti naudojamas visų tipų odai.
Aliejus:
Drėkina: regeneruoja ir gerina odos elastingumą, mažina raukšles, sausumo jausmą.
Stimuliuoja: suteikia šviežumo ir gyvybingumo taip pat valo odą ir suteikia antioksidacinę apsaugą tuo pačiu metu. Sutraukia poras.
Atstato: padeda atkurti baltymų odos struktūrą, atkurti stiprumą ir elastingumą.
Ramina: ramina, mažina paraudimas ir spuogus
Regeneruoja: turi natūralių alfa-hidroksi rūgčių, kurios padeda nušveisti išorinį odos sluoksnį tai padeda odai efektyviau atsinaujinti, išgyti.
 
Lotosų aliejus greitai ir lengvai susigeria. Buteliukas itin patogus naudoti, tokį patogu nešiotis su savimi rankinėje, kišenėje ar turėti visuomet po ranka darbo vietoje. Tai gali būti puiki jauki ir naudinga dovana!

 

Svarbu: visa svetainėje pateikta informacija yra rekomenduojamojo - informacinio pobūdžio. Mūsų siūlomi produktai nėra skirti diagnozuoti, gydyti ar užkirsti kelią kokioms nors ligoms. Prieš vartodami ar naudodamiesi mūsų patarimais, visuomet vadovaukitės savo nuomone, atsižvelkite į individualius poreikius ir konsultuokitės su gydytoju.

Tapk draugu Facebook tinkle